Kontakt os Om Computer Access

F-Secure sikkerhed

F-Secure er en af de førende producenter af Anti-Virus og Software Firewalls, med fokus på mobilitet og distribuerede løsninger. Med Policy Manageren er det enkelt fra centralt hold at styre de programmer der afvikles og status på de enkelte maskiner i organisationen. F-Secure, der er finsk, er en af de hurtigste til at opdatere virus og firewall definitioner. Computer Access kan tilbyde konkurrentopdateringer fra andre programmer og kan implementere hele sikkerhedsløsningen lige fra de bærbare op til hele serverparken.

SafeNet sikkerhed

Computer Access tilbyder SafeNet's to-phaset login til brug i Amazon EC2 og Microsoft Azure miljøer. På denne måde gives sikkerhed til de brugere der er på usikre net.

Progress/OpenEdge Software

Progress Software har et meget stærkt udviklingsværktøj der kan integreres med databaserne OpenEdge, Oracle, MS SQL og ODBC. Ved at adskille brugerflade og forretningslogik opnås maksimal udnyttelse af investering i udvikling. Integration til eksterne og interne systemer bliver enkelt, At specialudvikle et system med Progress/OpenEdge er ofte billigere end at købe et færdigt system. Hertil vil dette løse opgaverne 100%. Computer Access kan her understøtte udviklingsprocessen eller helt håndtere opgaven.

Crystal Reports

Som rapport og analyseværktøjer sælger vi Crystal Reports til de mindre og mellemstore opgaver. Uanset om du blot er interesseret i at lave egne ad hoc rapporter eller integrere nye rapporter kan Computer Access assistere hele vejen.

 
 
Computer Access ApS • Kongevej 28 • 6400 Sønderborg